1 IUNIE-o nouă rundă de relaxări

0
35

Se dau startul petrecerilor
Începând din data de 1 Iunie se reiau spectacolele, concertele, competițiile sportive în spații închise și poate fi depășită limita de participanți impusă dacă toate persoanele sunt vaccinate anti-COVID. De asemenea, nu va mai fi obligatorie purtarea măștii la birou, dacă toate persoanele sunt vaccinate, iar în aceeași încăpere nu sunt mai mult de 5 oameni. Măsurile de relaxare țin cont și de incidența cazurilor COVID, anunță Prefectura Buzău.
Începând de mâine intră în vigoare noi măsuri de relaxare. Printre ele posibilitatea organizării petrecerilor de final de an școlar.
Probabil cele mai așteptate măsuri de relaxare sunt cele legate de organizarea nunților și botezurilor. Dacă participanții dovedesc faptul că s-au vaccinat împotriva coronavirusului atunci localurile pot funcționa la capacitate maximă.
Restaurantele, terasele și barurile vor funcționa în intervalul orar 5.00 – 24.00 anunță Prefectura Buzău, numărul clienților urmând a depinde atât de situația vaccinării cât și de incidența numărului de îmbolnăviri.
La nivelul județului Buzău nu există localități în care să se înregistreze o rată de incidență mai mare de 3 la mie.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ