10 DINTR-O LOVITURĂ! Căruțaș beat, mașini avariate

0
90

10 masini au fost avariate de un cărutas beat. Bărbatul de 38 de ani circula, pe bulevardul Unirii, cu un atelaj tras de cal. Însă din cauza stării avansate de ebrietate, acesta a lovit mai multe autoturisme. Ce care l-au identificat au fost politistii locali. In momentul in care au incercat sa il opreasca, bărbatul a devenit agresiv.
10 dintr-o lovitură. Este performanța reușită de un căruțaș beat, care a lovit toate autoturismele ce i-au ieșit în cale, pe Unirii Nord. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, era în stare avansată de ebrietate și nu mai putea dirija atelajul, cu care a lovit 10 mașini parcate pe marginea străzii. Căruțașul a fost zărit de polițiștii locali și oprit, însă și aceștia s-au înțeles destul de greu cu bărbatul.
Se pare că bărbatul nu se află la prima ispravă de acest gen. În plus, este cunoscut ca fiind un om extrem de agresiv și de regulă poartă în căruță o coasă, furcă ori alte obiecte cu care îi amenință pe cei care îndrăznesc să îi spună ceva.
Căruțașul a fost sancționat contravențional și transportat la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ