10 posturi libere, doar trei candidați admiși

0
27

Niciun candidat interesat să devină urgentist
Spitalul Județean Buzău a scos la concurs noi locuri de muncă vacante. Practic, unitatea spitalicească a devenit în ultima perioadă cel mai mare angajator din județ, oferind atât salarii tentante cât și condiții de muncă îmbunătățite. Cu toate că se fac investiții aproape anual și se scot la concurs zeci de posturi, puțini sunt cei care își arată deschiderea pentru a urma o carieră în domeniul medical.
Spitalul Județean Buzău a scos la concurs recent 10 locuri de muncă vacante pentru medici specialiști în scopul de a mai reduce din deficitul de personal din secții precum Diabet sau UPU-SMURD.
Pentru cele 10 posturi scoase la concurs, doar trei dosare au fost admise. Niciun candidat nu s-a arătat interesat pentru a ocupa un loc în cadrul secției UPU-SMURD.
Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău a făcut demersurile pentru organizarea unui concurs pentru ocuparea a 17 posturi de medici specialiști și la finalul anului trecut. Din nefericire atunci doar un singur candidat și-a depus dosarul de participare.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ