10 SOLUŢII PENTRU EDUCAŢIE

0
25

Deputaţii PSD vor asigurarea unei educații adaptate la realitățile sociale

Social democraţii din Comisia pentru Învățământ din Camera Deputaților solicită o abordare responsabilă în privina educaţiei, domeniu grav afecat de pandemie. Ei vin şi cu un pachet de 10 soluţii, pe care le propun Guvernului pentru a fi introduse în Planul Național de Redresare și Reziliență
Deputatul social democrat buzoian Laurențiu Țepeluș, secretar al Comisiei pentru învățământ, consideră că unul dintre domeniile cele mai afectate de pandemia de Covid-19, cel al educației, trebuie să tratat cu foarte mare responsabilitate. Asta, deoarece viitorul României depinde de măsurile luate acum pentru a asigura elevilor o educație ce le va permite să facă față cu succes provocărilor pieței muncii în contextul noilor tehnologii și cerințe ale societății.
„Uniunea Europeană își propune să se ajungă la un grad de ocupare cât mai mare al cetățenilor, îmbunătățirea calității vieții și scăderea poluării, dar și introducerea componentei digitale în cât mai multe domenii. Pentru a atinge aceste obiective este necesar să pornim de la bază. De la asigurarea unei educații adaptate la realitățile sociale care să ofere șanse egale pentru toți copiii, până la dotarea școlilor și formarea profesională continuă a profesorilor.” a transmis deputatul PSD Laurențiu Țepeluș printr-un comunicat de presă.
Membrii PSD ai Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților propun Guvernului 10 soluții pentru Educație și introducerea acestora în Planul Național de Redresare și Reziliență.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ