11 FOCARE DE INFECȚIE CU SARS-COV2, LA BUZĂU

0
28

Număr de persoane confirmate pozitiv cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 842. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 18 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 15 și 74 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Număr persoanelor vindecate Covid-19 de la începutul pandemiei este, în prezent, de 540, iar numărul de decese de la începutul pandemiei este de 24.
În acelaşi timp, Direcția de Sănătate Publică, informează că la nivelul județului Buzău, sunt active 11 focare de infecție cu SARS-Cov2, cele mai multe dintre ele, în instituţii publice.
În toate aceste cazuri, DSP a recomandat o serie de măsuri, precum: internarea persoanelor confirmate Covid-19, testarea contacților simptomatici, izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalți membri ai familiei care locuiesc la aceeași adresă, timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curățenie și dezinfecție terminală, intensificarea măsurilor de curățenie și dezinfecție continue, respectarea măsurilor pentru prevenirea și limitarea răspândirii Coronavirusului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ