14 CAZURI CONFIRMATE, LA BUZĂU

0
528

Numărul de cazuri confirmate, de coronavirus, la nivelul județului Buzău a ajuns la 14. Cel mai recent caz, este cel al unui tânăr revenit din Anglia ce fusese plasat în carantină. După ce testele penztru Covid 19 au ieşit pozitive, pacientul a fost internat la Spitalul Râmnicu Sărat.
Un tânăr care a revenit din Anglia este cel de-al 14-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus din judeţul Buzău. După revenirea acasă, el fusese cazat într-unul dintre centrele de carantină. Rezultatele care au sosit luni de la Bucureşti au arătat că tânărul este infectat cu COVID19. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat. Situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă, astfel: 540 de persoane se află în carantină; 475 de persoane sunt izolate la domiciliu. Numărul de cazuri confirmate, la nivelul județului Buzău 14.
Pe parcursul zilei de astăzi, persoanele aflate în centrele de carantină de la nivelul județului Buzău au primit câte un pachet care conține produse de igienă. Produsele au fost distribuite în teritoriu în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate. Prin hotărâre de Guvern, pachetele cu produse de igienă vor fi distribuite gradual către persoanele aflate în carantină sau în izolare, către centrele de bătrâni și copii sau către persoanele vulnerabile. Distribuirea produselor către cei aflați în carantină s-a realizat de către angajați ai Instituției Prefectului Buzău, alături de pompieri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ