153 DE CAZURI, 38 DE PACIENŢI VINDECAŢI

0
117

Direcția de Sănătate Publică, îanunţă că în județul Buzău au mai fost confirmate 2 cazuri de infectare cu COVID-19. Unul dintre acestea este o adolescent de 16 ani, fiica unuia dintre cadrele medicale, infectate, din secţia ORL a Spitalului Judeţean. Numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 153. Dintre acestea, 38 de persoane au fost vindecate.
Focarul de coronavirus de la secţia ORL se extinde în afara Spitalului Judeţean. Potrivit informaţiilor oficiale furnizate de autorităţi, la Buzău s-au înregistrat două noi cazuri de infectare cu COVID 19, unul dintre ele fiind în directă legătură cu situaţia de la spital. Este vorba despre o adolescentă, în vârstă de 16 ani, fiica unuia dintre cele patru cadrele medicale de la secţia ORL, confirmate pozitiv în urmă cu două zile. Cel de-al doilea pacient este un bărbat de,55 de ani, simptomatic, internat la Spitalul Gârlaşi. în spațiul special amenajat.
Veşti bune vin însă din alte două secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă. Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, 14 din secţia A.T.I. şi 12 de la Chirurgie Generală au fost testate pentru COVID-19, iar rezultatele au iesit negative. Până acum, în județul Buzău au fost confirmate 153 de cazuri de infectare cu Coronavirus, 38 de persoane fiind declarate vindecate și externate.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ