19 CAZURI NOI DE CORONAVIRUS

0
47

Un nou val de infectări cu Covid 19 loveşte Buzăul. Autorităţile au confirmat, vineri, 19 noi cazuri de îmbolnăviri, care ridică la 369 numărul persoanelor care au contactat virusul de la izbucnirea pandemiei. 17 dintre pacienţii recent confirmaţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, şi doar doi la Spitalul Râmnicu Sărat.
Mai mulţi pacienţi, internaţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost confirmaţi pozitiv la testele pentru coronavirus. În total sunt înregistrate 19 cazuri noi, în judeţul Buzău iar pe listă apar, şi angajaţi ai Spitalului Judeţean şi ai celui de la Râmnicu Sărat. Este vorba despre o femeie de 41 de ani, personal medical, un bărbat de 49 de ani, personal auxiliar la Spitalul Județean Buzău, precum şi o asistentă de 46 de ani de la Spitalul Râmnicu Sărat. Doi pacienţi au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, iar ceilalți au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Buzău.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, numărul total de cazuri pozitive la nivelul județului a ajuns la 369. În prezent, 29 persoane se află în carantină instituționalizată, 1118 persoane sunt izolate la domiciliu. De la deputul pandemiei de coronavirus, 170 persoane din judeţul Buzău au fost declarate vindecate și externate.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ