19 TONE DE MERE CĂTRE AZILE ȘI ORFELINATE! O fermă din Bacău a făcut donația

0
199

19 tone de mere au plecat, astăzi, către toate centrele sociale din județ. Fructele au fost donate de către o fermă din Bacău către filiala buzoiană de Cruce Roșie, care a decis să împartă merele atât către căminele DGASPC, dar și la cele de la Sfântul Sava sau din subordinea Primăriei.
Tirul încărcat cu 19 tone de mere a plecat încă din zorii zilei de la Asociația Pomicolă Itești din Bacău cu destinația Buzău. Aici a fost așteptat de reprezentanții Crucii Roșii, care s-au bucurat de donația primită, mai ales că este a doua oară când județul nostru beneficiază de merele din Bacău.
Cele 19 tone de mere din Bacău au fost împărțite atât către căminele din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, la cele din Fundația Sfântul Sava, la Cantina Socială, precum și la Centrul de zi și noapte al municipiului și la Centrul de Bătrâni Alexandru Marghiloman. În unele centre, fructele vor fi preparate astfel încât copiii sau vârstnicii să se bucure de compot ori de marmeladă pe tot parcursul iernii.
Întreaga cantitate de fructe a fost donată de Asociația Pomicolă Itești Bacău, cu sprijinul filialei Crucii Roșii din acest județ.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ