20 DE AMENZI, DINTR-UN FOC

0
87

20 de amenzi în valoare de peste 180 000 de lei, pentru încălcarea ordonanţelor militare şi un dosar penal pentru un şofer aflat sub influenţa drogurilor. Este bilanţul unui filtru organizat de poliţişti, la Gherăseni unde au surprins un grup de persoane îmbarcat în mai multe autoturisme.
Duminică seară, polițiștii buzoieni au organizat și o acţiune pe raza comunelor arondate Secțiilor de poliție rurală Merei și Costești pentru depistarea şi tragerea la răspundere a persoanelor urmărite, identificarea bunurilor obţinute din comiterea de infracţiuni şi sancţionarea celor care încalcă prevederile legale. Au participat poliţişti de ordine publică, de investigații criminale, polițiști rutieri și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Poliţiştii rutieri au organizat filtre în trafic pe principalele căi rutiere. Pe raza comunei Gherăseni au fost oprite în trafic șase autoturisme, în care se deplasau 20 de persoane din mai multe judeţe, care întâlniseră acasă la un cunoscut fără să respecte restricţiile prevăzute de ordonanţele militare. La control, poliţiştii au avut surpriza să consate că unul dintre şoferi se afla sub influenţa unor substanţe interzise.
De asemenea, polițiștii au aplicat în total 20 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor stabilite pentru limitarea răspândirii Covid-19, în valoare de 188.000 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ