2017, AN IMPORTANT PENTRU ATELTA BABOI! Buzoianca vrea medalie la „Europene” de juniori

0
63

Atleta Marina Baboi a avut un început de an fulminant si a adunat in palmares 10 medalii câstigate atat la competitiile din tara cat si din strainatate. Sportiva antrenată de Gabi Nicolau si-a prezentat obiectivele pentru anul în curs în cadrul unei conferinte de presă. Printre cele mai importante tinte ale buzoiencei se numără o medalie la editia din acest an a Campionatelor Europene de juniori din Italia.
Buzoianca Marina Baboi este considerată următoarea stea a atletismului românesc, iar performanţele obţinute în ultimii ani confirmă orice superlativ dedicat micuţei sportive. Tânără, alături de antrenorul său, şi-a expus obiectivele pentru 2017, an în care va participa la Campionatele Europene de Juniori, ediţie care va fi găzduită de Italia.
Gabi Nicolau, antrenorul sportivei este mulţumit de realizările Marinei din ultimii ani şi este convins că aceasta îşi va duce la bun sfârşit obiectivele pentru anul în curs.
Marina Baboi are dublă legitimare, buzoianca reprezentând cluburile Steaua Bucureşti şi LPS Buzău. În nici trei luni de zile, atleta Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Sotter” a câştigat nu mai puţin de 10 medalii, atât la competiţiile interne cât şi la cele internaţionale.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ