23 DE CAZURI DE CORONAVIRUS, CONFIRMATE

0
23

Sfârşitul de săptămână vine cu o diminuarea a numărului de noi cazuri de coronavirus, la Buzău. Dacă joi, s-a consemnat un record al pandemiei, cu 45 de persoane confirmate pozitiv, autorităţile sanitare au anunţat, vineri, 23 de cazuri noi.
Numărul de persoane infectate cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns vineri la 750, după ce alte 23 de cazuri au fost confirmate de Direcţia de Sănătate Publică. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 32 și 76 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Conform datelor oficiale, până acum 491 de persoane diagnosticate cu noul coronavirus, s-au vindecat. Din păcate însă, de la debutul pandemiei, 21 de buzoieni şi-au pierdut viaţa.
La nivel naţional, până vineri, 10 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 31.381 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 22.812 au fost externate. Până astăzi, 1.847 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, în îtreaga ţară.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ