23 de posturi libere, doi înscriși la concurs

0
96

O nouă încercare de acoperire a deficitului de personal
Spitalul Județean Buzău a scos recent la concurs 23 de posturi de medici specialiști. Cele mai multe poziții disponibile au fost pentru secțiile UPU, Cardiologie și Oncologie acolo unde cea mai mare unitate spitalicească din județ se confruntă cu o lipsă acută de personal. Doar două persoane s-au înscris la selecție, anunță reprezentanții spitalului județean.
O nouă încercare de reducere a deficitului de personal care a eșuat din pricina dezinteresului pentru ocuparea unor locuri de muncă în cadrul Spitalului Județean Buzău. Unitatea a scos la concurs 23 de posturi pentru medici însă doar două persoane și-au depus dosarele de participare la concurs.
Nu este prima încercare a spitalului de a acoperi deficitul de personal. În ciuda faptului că la nivelul unității atât condițiile salariale cât și cele de muncă au crescut, inetersul pentru ocuparea unui loc de muncă pare să nu fie pe măsura așteptărilor. În luna mai Spitalul Județean Buzău a scos la concurs nu mai puțin de 27 de posturi pentru medici în schimb doar câteva persoane au dat curs selecției de oferte.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ