28 DE MAŞINI DE POLIŢIE, MODEL NOU, LA BUZĂU

0
131

Parcul auto al poliţiei buzoiene se înnoieşte şi totodată îşi schimbă imaginea. 28 autospeciale noi, au ajuns la Buzău, în cadrul unui program de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de Ministerul de Interne. Este vorba despre autoturisme marca Dacia Logan care au fost inscripţionate diferit, fiind colorate în albastru şi galben fluorescent. Noul design este total diferit de cel al maşinilor folosite vreme de 30 de ani de Poliţia Română.
Parcul auto al Inspectoratului de Poliție Județean a fost reînnoit cu încă un lot de 28 de autospeciale destinate structurilor de ordine publică, după ce, la sfârşitul lunii iulie, 16 astfel de vehicule au intrat în dotarea poliţiştilor buzoieni. Maşinile, care au sosit, miercuri, la Buzău sunt inscripţionate diferit, imaginea acestora fiind schimbată prin noua colantare. Culorile folosite sunt albastru şi galben fluorescent, similar cu vestele poliţiştilor, iar desenul seamănă cu cel de pe maşinile de poliţie germane. Noile autospeciale au dotări specifice, sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care cresc gradul de siguranţă al poliţiştilor la intervenții.
Cele 28 de maşini noi vor fi distribuite către toate structurile de ordine publică din mediul rural şi urban şi vor fi folosite în misiunile specifice Poliţiei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ