CHIRIE EXORBITANTĂ PENTRU SALA LPS! HM Buzău, gonită din sala liceului buzoian

0
101

După ce s-au antrenat în parc şi pe stadionul echipei de rugby pentru că nu aveau bani să închirieze o sală pentru desfăşurarea şedinţelor de pregătire, echipa locală de handbal feminin a mai primit o lovitură. Buzoiencelor le-au fost puse piedici în organizarea jocului cu CSU Târgovişte în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv.
Vreme de două săptămâni, oficialii echipei au făcut demersurile necesare organizării meciului în sala de sport din cartierul Micro XIV, pentru ca în ultima zi să afle că trebuie să achite 840 de lei pentru închirierea timp de două ore a stabilimentului sportiv. Buzoienii au căutat soluţii la Râmnicu Sărat, însă în cele din urmă partida s-a disputat în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”.
Organizarea meciului în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” s-a dovedit, în cele din urmă, de bun augur. La meci au asistat peste 500 de spectatori, care nu ar fi încăput în sala Liceului cu Program Sportiv din Buzău, iar trupa antrenată de Romeo Ilie s-a impus cu 40 la 18 în faţa grupării din Târgovişte.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ