3 JUDEŢE ASOCIATE PENTRU ATRAGEREA DE FONDURI EUROPENE

0
23

Buzău, Prahova şi Vrancea au constituit un parteneriat
Consiliul Judeţean şi-a numit reprezentanţii în organele de conducere a Asociaţiei pe care Buzăul, Prahova şi Vrancea au constituit-o în vederea atragerii de fonduri europene. Pentru că această desemnare avea careacter urgent, a fost convocată o şedinţă extraordinară.
Județul Buzău este membru – fondator al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Investiții Teritoriale Integrate Ținutul Buzăului, Prahovei și Vrancei”, un parteneriat constituit în primăvara acestui an în vederea atragerii de fonduri europene. În prezent, constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară este în etapa de adoptare a hotărârilor de asociere de către unitățile administrativ-teritoriale, urmând a se îndeplini procedura judecătorească de înregistrare a asociației. Astfel Consiliul Judeţean a fost convocat, marţi dimineaţă într-o şedinţă extraordinară pentru desemnarea reprezentanţilor Buzăului în Adunarea Generală și Consiliul Director al Asociației.
Petre Emanoil Neagu, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, va reprezenta Buzăul în asociaţie alături de un specialist în fonduri europene, din Direcţa de dezvoltare regională îşi vor îndrepta atenţia către zonele mai puţin dezoltate..
Din punct de vedere legal, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară constituită de judeţele Buzău, Prahova şi Vrancea, va fi funcţională începând de săptămâna aceasta, când va fi înscrisă la Registrul Comerţului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ