30 DE AUTOBUZE PE STRĂZILE ORAȘULUI! Prima tranșă va veni în maxim două luni

0
76

Buzoienii vor avea la dispoziție mai multe autobuze cu care să călătorească în municipiul Buzău. Primăria a finalizat procedurile necesare care îi permit să achiziționeze noi mijloace de transport. Astfel până la finele acestui an, pe străzile din oraș vor circula alte 30 de autobuze. Jumătate dintre ele vor ajunge la Buzău în maxim două luni. Autovehiculele sunt second hand și au fost rulate în Olanda, însă sunt mijloace de transport moderne, care vor asigura confortul călătorilor.
În această perioadă, mai mulți cetățeni au sesizat autoritățile locale cu privire la o problemă cu care se confruntă elevii din municipiul Buzău. Aceștia nu beneficiază de gratuitate pe autobuze și pe timpul vacanțelor. Pentru a le rezolva sesizarea, șefii din Palatul Comunal vor iniția un proiect de hotărâre care va fi supus aprobării la următoarea ședință a Consiliului Local Municipal.
Primăria Buzău a mai achiziționat, anul trecut, două autobuze second hand care au fost folosite pentru a rezolva problema transportului de călători pe linia 2.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ