30 DE ZILE AREST PREVENTIV PENTRU AGRESORI

0
58

Victima nemulțumită de decizie
Doi dintre cei trei agresori ai buzoianului care a filmat comerțul illegal de păsări pe DJ 203 K, își vor petrece următoarele 30 de zile în arest preventiv. Cel de-al treilea, au decis magistrații Judecătoriei Buzău, a fost pus sub control judiciar.
Aflat într-o vizită în județul Vrancea, ministrul de Interne Lucian Bode a declarat că va aștepta să vadă ce măsuri vor lua magistrații împotriva agresorilor care au bătut un buzoian ce a încerca să surprindă mai mulți indivizi în timp ce vindeau păsări vii, nelegal pe stradă. Bărbatul a fost urmărit în trafic de mai mulți bărbați din comunele Săpoca și Cernătești, blocat și apoi agresat de față cu oamenii legii.
După ce au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști, la scurt timp după incident, magistrații s-au pronunțat cu privire la luarea unor măsuri împotriva acestora. Cei doi bărbați care au lovit în mașină, au fost arestați pentru 30 de zile, iar cel de-al treilea agresor a fost pus sub control judiciar.
“…arestarea preventivă a inculpaţilor C. F. şi Ş. B.C. pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe… pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de …14.06.2021 şi până la data de 13.07.2021, inclusiv. ..Faţă de inculpatul C. C. D. măsura preventivă neprivativă de libertate a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile…”
Buzoianul care a fost bătut a declarat că este nemulțumit de decizia magistraților întrucât l-au lăsat liber pe bărbatul care s-a urcat cu picioarele pe mașina sa trecând în fugă pe lângă polițiști.
Decizia magistraților poate fi contestată.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ