31,15 MILIOANE DE EURO INVESTITE ÎN ORAȘ! În Primărie se lucrează la proiecte

0
206

Primăria lucrează intens la proiectele menite să aducă la Buzău fonduri europene. De curând, au fost publicate ghidurile solicitantului pentru Programul Operational Regional 2014-2020, ceea ce oferă municipalitătii posibilitatea de a demara asfaltarea unor străzi din centrul orasului, precum si achizitionarea de autobuze noi.
Primarul Constantin Toma a anunțat pe pagina sa de socializare că a primit vești bune odată cu publicarea ghidurilor solicitantului pentru Axa 4- mobilitate urbană, Programul Operațional Regional 2014-2020. Prin urmare, administrația locală va demara cumpărarea de noi autobuze de ultimă generație, asfaltarea a două dintre arterele principale ale orașului precum și alte obiective.
Pentru a putea beneficia de banii europeni, municipalitatea trebuie să depună proiectele până în luna decembrie. În paralel, se lucrează și la celelalte investiții derulate din fondurile Primăriei.
Primarul Constantin Toma a mai anunțat că până la finalul acestui an se vor asfalta 15 străzi din zona centrală a orașului, se vor realiza alte 20 de platforme de gunoi îngropate și se vor amenaja alte 5 locuri de joacă.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ