36 DE CAZURI NOI DE COVID 19, ȘI UN DECES

0
12

Un nou val de confirmați pozitiv cu Covid-19,la Buzău, dar și un deces. Este vorba de Ștefan Miloș, fostul președinte al echipei buzoiene de handbal feminin. În urmă cu patru zile, acesta s- a prezentat la U.P.U Buzău, cu febră și probleme cu respitația. Având în vedere ca acesta suferea de o formă rară de cancer, corpul lui fiind slăbit, nu a putut duce lupta și cu virusul, în ciuda eforturilor depuse, a decedat.
În ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 36 de cazuri noi de îmbolnăvire cu noul Coronavirus, anunţă Direcția de Sănătate Publică. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 ani și 89 de ani.
Întrucât la acest moment, în județul Buzău, toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienți sunt ocupate, un număr de 100 de pacienţi confirmați pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie ușoară, se află în izolare la domiciliu.
Situaţia epidemiologică de astăzi arată că, la Buzău, numărul total de persoane confirmate pozitiv Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 1285. Datele oficiale indică faptul că până acum, 683de buzoieni s-au vindecat de coronavirus. Numărul persoanelor aflate în carantină la domiciliu este de 154, iar al celor în izolare la domiciliu este de 208. Din nefericire, de la debutul pandemiei, în judeţul Buzău s-au înregistrat şi 35 de decese ale unor pacienţi infectaţi cu Covid-19.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ