4 CAZURI, ÎN DOROBANŢI

0
352

Încă patru persoane au fost confirmate cu COVID-19, marţi seară, la Buzău. Este vorba despre doi adulţi şi doi copii din cartierul Dorobanţi, care ar fi intrat în contact direct cu bărbatul de 41 de ani care a adus virusul din judeţul Ialomiţa şi care a mai infectat alte 19 persoane din cartierul Poştă.
Prefectura a anunţat că patru noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate marţi seară. Cele patru persoane, doi adulţi şi doi copii locuiesc în cartierul Dorobanți și au fost identificate în urma anchetei epidemiologice demarate după confirmarea pacientului din cartierul Poștă, de la care a izbucnit focarul de coronavirus.

“La nivelul județului Buzău au mai fost confirmate 4 cazuri de infectare cu Covid 19. Persoanele fac parte din contacţii direcți ai cazului nr. 21. Trei dintre aceștia (doi minori şi un adult) vor fi transportați la Spitalul V. Babeș din București, iar un adult va fi dus la Spitalul Râmnicu Sărat”, a transmis Prefectura.
În judeţul Buzău sunt, în prezent, 48 de persoane confirmate pozitiv cu noul coronavirus. 20 dintre acestea provin din cartierul Poştă unde a fost instituită carantina, la începutul acestei săptămâni. Focarul de Covid 19 a apărut după ce un bărbat de 41 de ani, cazul 21 confirmat la Buzău, a fost în vizită, de Paşte la rudele sale din judeţul Ialomiţa.

Laurenţiu Marinov/Ropbert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ