4 CAZURI NOI LA SECŢIA ORL DIN SPITAL

0
516

Încă patru cadre medicale din secția ORL a Spitalului Județean Buzău au fost confirmate cu noul coronavirus. Două asistente şi două infirmiere au ieşit pozitiv la testarea făcută angajaților din secție după ce marți, un medic a fost confirmat cu COVID 19.
Creşte numărul cazurilor de COVID 19, în rândul cadrelor medicale, din Spitalul Judeţean de Urgenţă. Alte 4 cadre medicale, 2 asistente medicale şi 2 infirmiere din secţia O.R.L. au fost confirmate pozitiv în urma testării. Conducerea spitalului împreună cu reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au stabilit ca secţia O.R.L. să fie dezinfectată , iar internările să fie limitate.
Cele patru noi cazuri de la Spitalul Judeţean se adaugă altor 9, înregistrate până acum în rândul personalului medical. La sfârşitul săptămânii trecute, 7 cadre medicale au fost confirmate, cu noul coronavirus. Marţi a venit confirmarea pentru încă două cadre medicale. Un medic O.R.L. şi o asistentă medicală de la secţia Medicină Internă au ieşit pozitivi la testele pentru COVID 19.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ