40 DE TONE DE GUNOI PE DIG! Cantitatea a fost strânsă într-o singură zi

0
51

40 de tone de gunoi au fost strânse astăzi de pe Soseaua digului. Resturile s-au adunat pe malul râului în ultimii ani de când buzoienii au inceput să arunce la marginea orasului molozul sau obiectele care nu le mai trebuie prin case. Politistii locali au patrulat zilnic în ultima perioadă pe dig, iar astăzi lucrătorii de la firma de salubritate au adunat astăzi toate deseurile si le-au transportat la groapa de gunoi de la Gălbinasi.
Acțiune de ecologizare a digului râului Buzău. Mai multe utilaje și lucrători ai firmei de salubritate din oraș au curățat astăzi șoseaua digului. Mormane de gunoi zăceau în această zonă de ani de zile, timp in care nimeni nu luat nici o măsură. După mai multe controale ale Gărzii de Mediu, municipalitatea a primit sarcină ca malul râului să fie ecologizat în cel mai scurt timp.
Totodată echipaje de Poliție Locală patrulează zilnic pe dig pentru depistarea persoanelor care aruncă moloz sau alte gunoaie la marginea orașului. În scurt timp, aici vor fi amplasate și camere video care vor ajuta la identificarea celor care strică imaginea orașului. În cadrul acțiunii de astăzi, utilajele și lucrătorii firmei de salubritate a orașului au reușit să adune peste 40 de tone de gunoi, care au fost transportate la groapa de la Gălbinași.
Buzoienii care vor fi prinși că aruncă deșeurile pe dig sau prin alte zone nepermise vor fi sancționați.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ