5 DECESE ÎN RÂNDUL PACIENŢILOR CU COVID 19

0
18

Sfârşit de săptămână cu date îngrijorătoare în privinţa evoluţiei pandemiei de Covid 19, la Buzău. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 5 decese în rândul pacienţior infectaţi cu noul coronavirus, iar autorităţile sanitare au confirmat 92 de cazuri noi.
Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 92 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2, cele mai multe din această săptămână. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 10 și 85 de ani. Astfel, numărul de persoane confirmate pozitiv Covid-19, în cursul acestei săptămâni este de 316, iar de la începutul pandemiei, numărul buzoienilor infectaţi a ajuns la 6806.
Totodată, vineri au fost înregistrate 5 decese în rândul pacienţior infectaţi cu Covid 19, cel mai tânăr fiind un bărbat de 39 de ani, cu comorbidităţi. Şi ceilalţi patru pacienţi care au decedat sufereau şi de alte afecţiuni medicale.

La nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate în urma efectuării testelor, 8.062 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ