50 DE ANGAJAȚI AI CONCAS, IMUNIZAȚI ÎMPOTRIVA COVID

0
30

Muncitorii au fost vaccinați cu Pfizer
50 de angajați ai Societăţii CONCAS, una dintre cele mai mari firme de construcții de locuințe din țară, au fost vaccinați împotriva COVID. În ajutorul lor au venit cadrele medicale din punctul Drive- Thru amenajat la Buzău, cele care au administrat prima doză a serului. Nu au fost reacții adverse imediate, iar angajații au mulțumit celor care au făcut posibilă imunizarea la locul de muncă.
50 de angajați ai S.C.CONCAS S.A au fost vaccinați, joi la locul de muncă. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul cadrelor medicale din punctul de vaccinare Drive-Thru Buzău.
Unii, cu emoții, alții mai curajoși, angajații au mers rând pe rând să se vaccineze în speranța că pandemia va dispărea cât mai curând.
S.C.CONCAS S.A este una dintre cele mai mari firme de construcții civile din România cu un impresionant număr de angajați. Faptul că muncitorii au avut posibilitatea de a se imuniza cu vaccinul Pfizer la locul de muncă a fost bine primit atât de către conducerea societății cât și de către muncitori.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ