50 de ani de la înfiinţarea Spitalului Judeţean Buzău

1
35

Moment aniversar organizat în perioada 30-31 mai
Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la înfiinţarea celei mai mari unităţi spitaliceşti, la Consiliul Judeţean vor avea loc o serie de activităţi sub sloganul Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și Dăruire”.

SJU Buzău
“Cu deosebită considerație si mândrie, vă adresăm invitația de a celebra împreună cu noi un moment important din viața comunității noastre medicale și a întregului județ Buzău și anume aniversarea a 50 de ani de activitate.“Zilele Spitalului Județean de Urgență Buzău – 50 de ani de Medicină și Dăruire” este un eveniment aniversar, ce va avea loc în format fizic în perioada 30-31 Mai 2024. Este o ocazie de a aduce în prim plan contribuția vitală pe care Spitalul Județean de Urgență Buzău a avut-o în cei 50 de ani de existență, iar prezența dumneavoastră ar îmbogăți cu siguranță acest moment deosebit”, a transmis Claudiu Damian, managerul unităţii spitaliceşti.
La eveniment vor participa reprezentanţi ai administraţiei locale, medici şi personalităţi care şi-au pus amprenta de-a lungul vremii asupra activităţii spitalului.

SJU Buzău
“Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Buzău și Spitalul Județean de Urgența Buzău și aduce în prim plan o serie de activități și prezentări susținute de medicii spitalului, menite să evidențieze evoluția domeniului medical din ultimii 50 de ani, precum și perspectivele pentru viitor”, a transmis conducerea spitalului.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Este o mare onoare si o mare bucurie pentru comunitatea noastra sa sarbatorim impreuna 50 de ani de la infiintarea celui mai mare spital din judetul Buzau. Este un moment deosebit, care aduce in prim plan sacrificiul si daruirea medicilor si a intregului personal medical care au contribuit la evolutia si progresul acestei unitati spitalicesti. Cu siguranta, Zilele Spitalului Judetean de Urgenta Buzau vor fi un prilej de mandrie si recunostinta pentru toti cei implicati in activitatea acestui spital. Felicitari si mult succes in continuare!

LĂSAȚI UN MESAJ