650 DE BUZOIENI, IZOLAŢI LA DOMICILIU

0
21

Numărul buzoienilor izolaţi la domiciliu a scăzut simţitor. Majoritatea celor care s-au aflat în această situaţie determinată de starea de urgenţă, au încheiat perioada de 14 zile în care au fost nevoiţi să rămână în case, astfel că în acest moment, doar 650 de persoane mai sunt izolate.
La început de săptămână, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău indică un număr de 528 de persoane aflate în carantină. Pe de altă parte, doar 650 de buzoieni se mai află în izolare la domiciliu, un număr, considerabil mai mic faţă de săptămânile anterioare, când în acestă situaţie erau peste 2 000 de persoane. Potrivit informaţiilor oficiale furnizate de Prefectuă, numărul de cazuri confirmate de coronavirus, la nivelul județului Buzău, rămâne neschimbat, adică 13.
În contextul măsurilor impuse în ultima perioadă de starea de urgență decretată la nivel național, 138 de jandarmi, au executat misiuni atât pentru asigurarea măsurilor de ordine în zona centrelor de carantină, cât și pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și acțiuni cu efective mărite, precum și asigurarea cu operativitate a intervențiilor specifice. În urma misiunilor executate, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 27.000 lei pentru încălcarea prevederilor stabilite în Ordonanțele Militare. Şi poliţiştii buzoieni au fost aplicat 283 de sancțiuni contravenționale privind nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare, în valoare totală de peste 580.000 de lei.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ