USR PLUS ŞI-A LANSAT CANDIDAŢII LA PARLAMENTARE

0
112

Alianţa USR-PLUS Buzău şi-a lansat candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Lista pentru Senat este deschisă de Mihai Răzvan Moraru, preşedintele PLUS Buzău, iar cea pentru Camera Deputaţilor, de actualul parlamentar de Cluj, Emanuel Ungureanu, care a fost invitat să candideze la Buzău pentru un nou mandat.
Alianţa USR PLUS Buzău şi-a prezentat echipa de candidaţi cu care se va prezenta în fața alegătorilor pentru alegerile parlamentare. Despre aceştia, reprezentanţi alianţei, spun că sunt oameni integri și hotărâți, care doresc să contribuie la dezvoltarea comunităților din care fac parte. Mihai Răzvan Moraru, preşedintele PLUS Buzău, care deschide lista de candidaţi pentru Senat a explicat ce urmăresc cei care s-au înscris în cursa electorală pentru Parlamentul României.
Emanuel Ungureanu, în prezent deputat de Cluj şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor, candidează la alegerile din decembrie, la Buzău pentru un nou mandat. Unul dintre cei mai activi parlamentari din actuala legislatură, Ungureanu este cunoscut opinei publice pentru numeroasele sale acţiuni legate neregulile din sistemul sanitar, dar şi pentru iniţiativele legislative în domeniu. Pentru sistemul medical buzoian, el are, acum câteva proiecte îndrăzneţe.
Alături de cei doi politicieni care deschid listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor, USR PLUS le propune buzoienilor o echipă de candidați cu experiență consistentă în domenii de activitate importante (antreprenoriat, educație, sănătate, expertiză financiară), cu reprezentativitate atât pentru mediul urban cât și pentru mediul rural, respectând egalitatea de gen și promovând tinerii în politică.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ