A câștigat un partid, a pierdut o majoritate

0
7

USR anunță măsuri împotriva primarului de la Lopătari
Primarul comunei Lopătari , Claudiu Constantin și-a anunțat oficial intrarea în Partidul Național Liberal, după ce a fost ales în funcția de șef al administrației locale pe listele USR-PLUS. Unul dintre motivele pentru care a ales să părăsească barca USR a ținut de faptul că proiectele sale ar fi fost sabotate atât de opoziție cât și de colegii săi de partid. Totodată lipsa unui suport politic și administrativ care să îi permităm accesarea fondurilor guvernamentale și europene pentru comunitate l-a determinat să privească spre curtea PNL. Lucrurile s-ar putea însă complica și mai mult având în vedere componența Consiliului Local din Lopătari unde majoritatea este deținută de USR-PLUS, partidul pe care tocmai l-a parăsit.
Primarul comunei Lopătari a declarat că nu îți va da demisia din USR-PLUS cu toate că actuala conducere i-a solicitat acest lucru. Drept urmare, USR a anunțat măsuri împotriva primarului de la Lopătari.
CLAUDIU CONSTANTIN FACEBOOK
“Știu că acest lucru îmi va atrage unele critici din rândul simpatizanților USR, o inițiativă politică nouă care-și propusese să facă politică altfel. Le înțeleg, le accept și vă asigur că le voi respecta. Nu plec supărat din USR, ci plec mulțumit că am cunoscut oameni strașnici despre care știu că îmi vor fi alături în misiunea mea de la Lopătari, indiferent de diferența de culoare politică” preciza primarul comunei Loptari Claudiu Constantin cu ocazia intrării în PNL Buzău.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ