A CONFUNDAT STRADA CU PISTA! Un şofer fără experienţă a provocat un accident la Cândeşti

0
1097

Două persoane au scăpat ca prin urechile acului după un accident produs în această după amiază la ieşirea spre Braşov din localitatea Cândeşti. Un şofer neexperimentat, dornic să încerce limitele bolidului la volanul căruia se afla, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un autovehicul care circula regulamentar. Acesta a ricoşat într-un biciclist de pe marginea drumului.
La câteva zile după ce şi-a achiziţionat un bolid nemţesc, un tânăr şofer din localitatea Cândeşti a hotărât să testeze capacităţile automobilului chiar pe străzile din localitate. Într-o curbă cu linie continuă, bărbatul în vârstă de doar 22 de ani a pătruns pe contrasens, unde a lovit o maşină care circula regulamentar, aceasta fiind proiectată în afara carosabilului, lovind totodată un biciclist de pe marginea drumului.
În urma coliziunii, două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău pentru a primi îngrijiri medicale. Este vorba despre pasagerul din automobilul care s-a făcut vinovat de producerea accidentului şi biciclistul aflat pe marginea drumului. Rezultatul testării cu aparatul Dragger a fost negativ în cazul ambilor conducători auto, iar poliţiştii buzoieni continuă ccercetările pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs inccidentul.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI
OPERATOR: LAURENŢIU GROZEA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ