A CRESCUT NUMĂRUL DECESELOR

0
20

Zece noi cazuri de infectare cu Covid 19 şi două decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus, este bilanţul zilei la Buzău. Numărul total de cazuri, la nivelul judeţului este, în prezent de 627.
Direcția de Sănătate Publică, a anunţat că, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 14 cazuri de infectare cu COVID-19, șase dintre pacienți fiind testați și diagnosticați la laboratoare private. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 25 și 85 de ani și au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cât și la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cât și la Institutul ”Matei Balș” din București
Totdastă, au fost înregistrate și două decese ale unor pacienți confirmați cu COVID-19. Conform autorităţilor este vorba despre două femei care sufereau şi de alte boli.
“- o femeie în vârstă de 89 de ani, internat la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, cu mai multe comorbidități: insuficiență cardiacă, demență, glaucom, insuficiență venoasă cronică.
– o femeie în vârstă de 62 de ani, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Sfânta Parascheva” din Iași, cu alte comorbidități: ciroză hepatică cronică cu virus C. ”, a transmis Prefectura.
Conform bilanţului oficial, până în prezent, 320 persoane au fost declarate vindecate și externate și 9 persoane se află în carantină instituționalizată. De asemenea , 514 de persoane sunt izolate la domiciliu, numărul lor fiind în scădere.

Iuliana Sîrbescu/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ