A debutat “Săptămâna Sportului” la Buzău

0
7

Campioana Paula Ivan încurajează sportul de masă
Săptămâna 23 – 30 septembrie 2022, a fost declarată de Comisia Europeană, ,,Săptămâna Sportului” în toate țările din Uniunea Europeană. Prin urmare, Primăria Buzău va organiza în perioada următoare o serie de activități sportive la care pot lua parte toți buzoienii. Prin intermediul secției ,,Sportul pentru toți” din cadrul clubului Gloria Buzău care este condusă de către atleta, campioana olimpică Paula Ivan, vor fi avea loc evenimente dintre cele mai diverse menite să încurajeze sportul de masă pentru îmbunătățirea sănătății.
În anul 1988, la Jocurile Olimpice de la Seul, Paula Ivan a cucerit titlul olimpic la 1500 m, proba unde a stabilit un nou record olimpic și medalia de argint la 3000 m. În România, doar 6% din populație face o activitate sportivă, față de o medie de 44% cât este media europeană.
Vor fi organizate competiții de maschet, tenis de masă, șah, fotbal, volei, gimnastică și plimbări cu bicicleta în pacurile din municipiul Buzău. Câștigători concursurilor organizate în cadrul “Săptămânii Sportului” vor fi premiați în diplome, medalii și bani.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ