A DECEDAT DIN CAUZA STRESULUI! Prima victimă a dosarului DIICOT la Primăria Buzău

0
762

Georgeta Carmen Mocanu, funcţionar în cadrul Direcţiei Economice Buzău, s-a stins din viaţă la vîrsta de 61 de ani. Aceasta a fost înmormîntată săptămâna trecută la Cimitirul Dumbrava din municipiul Buzău. Femeia lucra de mai bine de 15 ani la Serviciul Încasări după o bună perioadă petrecută în structura ANAF. Era una dintre angajatele Direcţiei Economice cu o vastă experienţă în domeniu. Deși angajata nu ar fi dat semne că suferă de o afecţiune gravă care să îi pună în pericol viaţa, ultimele două luni i-au fost fatale. Asta pentru că, spus surse din primărie, problemele medicale s-au agravat după ce a aflat că procurorii DIICOT Buzău o cercetează în dosarul fraudei economice din Primăria Buzău.
Conform acelorași surse, joia trecută, în timpul funeraliilor, procurorii anti-mafia o căutau pe Georgeta Mocanu prin primărie pentru a-i lua ultimele declaraţii necesare închiderii rechizitoriului. Ulterior DIICOT a închis rechizitoriul şi l-au înmânat acuzaţiilor vineri, o zi mai tîrziu.
Ar mai fi de remarcat că în cadrul Serviciului Executări Creanţe Persoane Juridice, doar doi angajaţi nu au intrat sub lupa DIICOT în timp ce la persoane fizice, doar un funcţionar se poate considera deocamdată fără pată.
Florin Zafiu;
Laurenţiu Grozea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ