A DONAT BRADUL

0
253

Primăria a rezolvat şi problema bradului de Crăciun, ultimul element ce lipsea din decorul amenajat pentru întâmpinarea Sărbătorilor de iarnă. Bradul a ajuns în faţa Palatului Comunal, din curtea unui cetăţean din municipiu, care l-a donat după ce a fost nevoit să-l taie.
Bradul de Crăciun amplasat în faţa Primăriei a ajuns în centrul oraşului după ce, vreme de 36 de ani, a crescut în curtea unui cetăţean. Omul a fost nevoit să-l taie şi l-a oferit municipalităţii pentru a fi admirat de buzoieni în perioada sărbătorilor. Povestea bradului de anul acesta a fost postată de viceprimarul Ionuţ Apostu, pe pagina sa de Facebook.
“Operațiunea Bradul de Crăciun” s-a încheiat…… Oaspetele a ajuns cu bine în Piața Daciei! Și în acest an, am îmbinat tradiția cu ecologia și am adus un brad din curtea unui buzoian, nu tăiat din pădure! Îi mulțumesc public domnului Țârlea de pe strada Orizontului pentru cadoul făcut buzoienilor. Mi-a povestit cu lacrimi în ochi că l-a crescut vreme de 36 de ani, dar acum afecta fundația casei și rețeaua electrică și trebuia tăiat urgent!
Sărbători de poveste!” a scris viceprimarul Apostu.
Primăria muncipiului Buzău organizează şi anul acesta Târgul de Crăciun, a cărui deschidere oficială va fi pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, în Piaţa Dacia acolo unde a fost instalat, deja patinoarul mobil. De asemenea, au fost instalate căsuţele pentru comercianţii ce vor participa la târg şi a fost montată plasa de lumini.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ