A DOUA EDIŢIE A BUZĂU FEST, LA START

0
88

Sfârşitul de săptămână stă sub semnul distracţiei. Locuitorii judeţului, indiferent de vârstă sunt aşteptaţi la Buzău Fest, eveniment aflat la a doua ediţie. Startul festivalului se dă chiar în această seară, cu o paradă, din zona Arhiepiscopiei, până la obeliscul din Crâng.
Startul celei de-a doua ediţii a Buzău Fest, organizat de Consiliul Judeţean, va fi dat în această seară, cu o paradă la care vor participa militari din Garnizoana Buzău, unii dintre ei, în uniforme de epocă.
Evenimentul, ce se va desfăşura timp de două zile, la Sărata Monteoru, pe lângă partea de divertisment, urmăreşte şi promovarea județului Buzău din punct de vedere turistic, cultural și istoric. În cele două zile de festival, buzoienii, dar şi cei care vor veni din alte părţi ale ţării se vor bucura de spectacole, demonstraţii ale gărzilor de daci şi romani, dar şi ale unor invitaţi din afara ţării, precum şi de degustări de vinuri şi produse tradiţionale. Iar pentru că festivalul se suprapune, cu Ziua copilului, organizatorii au pregătit numeroase surprize pentru cei mici.Deschiderea oficială a Buzău Fest va avea loc vineri, 1 iunie, la ora 12, la Sărata Monteoru. Două autobuze decapotabile vor circula din oră, în oră din zona Parcului Crâng până în staţiunea Sărata Monteoru, pentru a-i transporta, gratuit pe cei care vor să participe la festival.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ