A DOUA LICITAȚIE PENTRU MODERNIZAREA UPU

0
58

Lucrările de modernizare a Unității de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean Buzău, întârzie. În această perioadă, are loc cea de-a doua licitație în cadrul căreia va fi desemnată firma care va realiza lucrarea.
În iulie se semna contractul de finanțare a construcției Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Jdeţean Buzău. Lucrarea presupune extinderea unității prin construirea unui corp nou de clădire, alăturat celui actual, cu subsol și parter. Noul corp va fi legat de cel actual printr-un culoar. Proiectul bate însă pasul pe loc. În acest timp are loc o a doua licitație în vederea desemnării firmei care va realiza lucrarea. Modificări legislative au condus la această situație, însă după desfășurarea licitației vor începe lucrările efective.
Unele norme s-au schimbat în timpul licitației, lucru care a condus la reactualizarea condiţiilor, însă imediat după finalizarea licitației, vor începe lucrările propriu-zise.
UPU va rămâne funcțional pe perioada desfășurării lucrărilor, astfel încât pacienții să poată beneficia de îngrijiri medicale fără probleme. Suma pentru realizarea proiectului este acordată prin fonduri europene, dar și din bugetul propriu al Consiliului Județean Buzău.

Andreea Zaleschi/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ