A fost coadă la Permise și Înmatriculări

0
8

Weekendul viitor buzoienii sunt așteptați din nou fără programare
În jur de 300 de persoane s-au prezentat în weekend la Serviciul de Permise și Înmatriculări Buzău. Având în vedere numărul mare de solicitări, conducerea Instituției Prefectului a decis ca ghișeele sa rămână deschise și sâmbătă. Au putut să își preschime permisele atât solitanții care s-au programat online cât și cei fără programare. În situația în care vor exista cereri în continuare din partea buzoienilor, autoritățile au promis că și în weekendurile viitoare ghișeele vor rămâne deschise.
În mod obișnuit după ce reușesc să se programeze online, solicitanții așteaptă chiar și două luni pentru a-și preschimba permisele de conducere. Ținând cont că sâmbăta dimineața oamenii s-au putut prezenta la ghisee fără programare, aceștia au format cozi încă de la primele ore ale dimineții.
Ambianta
Serviciul Permise și Inmatriculari Buzău se confrunta cu deficit de personal. De aici și timpii lungi de așteptare. Din cele 21 de posturi prinse în schema de personal, doar 10 sunt ocupate. Până la sfârșitul anului 2022, în jur de 5000 de permise vor urma să expire, au anunțat reprezentanții instituției motiv pentru care în continuare se așteaptă un flux important de cereri. Programul va fi prelungit și sâmbăta viitoare… Totodată cei care doresc sa își preschimbe permisele o pot face la orice punct de lucru din țară.
Conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău face apel la persoanele care sunt înregistrate cu programări online, sâmbătă, 26 noiembrie, să le anuleze din sistem, pentru a lăsa loc liber altor buzoieni, care fie au nevoie urgent să le fie preschimbate permisele de conducere, fie trebuie să-și înmatriculeze autovehiculele.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ