A fost deschis la Permise şi Înmatriculări în weekend

0
76

Sute de operaţiuni efectuate de angajaţi
Angajaţii Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor au lucrat în weekend pentru buzoieni. În data de 18 noiembrie au fost delegaţi 14 examinatori pe traseu, 12 pentru categoria B și 2 pentru profesioniști, dar și 5 ghișee deschise pentru înmatriculări, între care unul fără programare online, și unul pentru operațiuni privind permisele. Instituţia Prefectului a anunţat că pentru a face faţă volumului mare de activitate, au fost chemaţi în sprijin 6 angajaţi din Vaslui.

Prefectura Buzău
“Ceea ce se întâmplă în această perioadă la S.P.C.R.P..C.I.V. Buzău este o dovadă că, atunci când există voință, se pot realiza schimbări importante. Este o demonstrație clară că statul român poate oferi oamenilor servicii de calitate și respect”, a transmis Prefectura Buzău.
Buzoienii s-au putut prezenta la ghişee, fără programare online.

Prefectura Buzău
„Le pot spune oamenilor, fără nicio reținere, că suntem cu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău la standardul normalității: spații corecte de parcare și adresabilitate, termene rezonabile la programări, inclusiv ghișeu zilnic de înmatriculări FĂRĂ PROGRAMARE ONLINE. Buzoienii pot înmatricula în orice zi autovehiculul, iar la proba practică pentru obținerea permisului suntem la 47 de zile, un termen rezonabil.A fost o implicare mare din partea tuturor, dar satisfacția este pe măsură.
Le mulțumesc colegilor pentru efort, atât celor de la Permise și Înmatriculări Buzău, cât și celor detașați de la Vaslui si Bacău și celor de la I.P.J. Buzău, care ne-au venit în sprijin”, a transmis prefectul judeţului, Daniel Ţiclea.
Sâmbătă au fost realizate aproximativ 250 de operaţiuni la Compartimentul Inmatriculari si aproximativ 90 de preschimbari permise. Duminică au fost înregistrate aproximativ 220 de operatiuni la inmatriculari si 50 la permise. Totodată în cele două zile în jur de 300 de candidaţi au fost programaţi pentru categoriile B, C şi CE.

Cristi Zburlescu
Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ