A fost învestit noul subprefect

0
225

Judeţul Buzău are un nou subprefect. Leonard Dimian a fost învestit oficial în funcţie în cadrul unei ceremonii şi îl înlocuieşte astfel pe fostul deţinător al postului, generalul în rezervă, Lucian Foca. Noul subprefect al judeţului Buzău, Leonard Dimian, a fost învestit oficial, în funcţie şi a depus jurământul. Instalarea subprefectului a avut loc în cadrul unei ceremonii la care au participat, alături de conducerea Instituţiei Prefectului, şefi de instituţii şi directorul Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului.
Potrivit hotărârii de Guvern, Leonard Dimian va îndeplini funcţia de subprefect, cu character temporar, prin detaşare.
Leonard Dimian este economist de profesie şi în ultimii 20 de ani a lucrat la Garda Financiară şi la ANAF. Experienţa dobândită în calitate de finanţist şi funcţionar în instituţii ale statului îi vor servi, consideră acesta, în activitatea de la Prefectură.
Funcţia de subprefect i-a fost atribuită lui Leonard Dimian, în urma unor negocieri politice, el fiind propus şi susţinut de organizaţia ALDE Buzău. Dimian îi succede lui Lucian Foca, acesta din urmă părăsind postul prin demisie, în cursul lunii trecute.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ