A FOST LA UN PAS DE MOARTE

0
34

Femeia care l-a lovit cu maşina pe poliţistul care o urmărea, pe o motocicletă, a fost arestată pentru tentativă de omor. Agentul de la Poliţia Rutieră a povestit întreg filmul urmăririi care ar fi putut avea consecinţe din cele mai grave, atât pentru el cât şi pentru cei care se aflau în trafic în acel moment.
Poliţistul accidentat de o şoferiţă în timp ce o urmărea pe motocicletă, este convins că femeia l-a lovit intenţionat şi că a fost la un pas de moarte. Agentul principal Adrian Popa de la Poliţia Rutieră a povestit în detaliu, filmul evenimentului halucinant în care a fost implicat. Totul a pornit de la o problemă minoră, observată de poliţist, la maşina femeii care se afla în trafic. Urmărirea care s-a încheiat spectaculos, cu agentul aruncat pe şosea şi motocicleta în flăcări, în urma impactului cu o altă maşină a început după refuzul şoferiţei de a opri la semnalele poliţistului.
Poliţiştul a avut prezenţă de spirit, în momentul în care motocicleta a fost lovită, iar acest lucru i-a salvat viaţa.
Agentul Adrian Popa, în vârstă de 29 de ani consideră că a scăpat uşor, dintr-un eveniment ce ar fi putut avea urmări din cele mai grave
În ceea ce o priveşte pe şoferiţa, al cărei gest este de neînţeles pentru victima accidentului, aceasta ar fi riscat doar un avertisment dacă ar fi oprit la semnalul poliţistului.
Şoferiţa, în vârstă de 32 de ani a fost prinsă la câţiva kilometri distanţă şi îşi va petrece următoarele zile în arestul Poliţiei. Instanţa a emis joi seară, un mandat de arestare pereventivă pentru 29 de zile pe numele său. Este cerectată pentru tentativă de omor sub forma ultrajului şi părăsirea locului accidentului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ