A FOST PRINS INCENDIATORUL DE LA SF. ÎNGERI! E vorba de un motociclist din Berca

0
369
Biserica Sf. Îngeri Buzău. Sursă foto: infopensiuni.ro
Biserica Sf. Îngeri Buzău. Sursă foto: infopensiuni.ro

Poliţiştii de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au anunțat azi că l-au identificat pe principalul suspect al incendierii Bisericii Sf Ingeri din urmă cu o săptămână.
E vorba de un bărbat de 35 de ani, din comuna Berca, despre care s-a stabilit că pe 1 august, în jurul orei 04.30, s-a deplasat de la Berca la Buzău cu o motocicletă de tip enduro. Aici a provocat incendierea unui lăcașului de cult prin spargerea unui geam și aruncarea în interior a unui recipient cu material inflamabil. În urma unei percheziții la domiciliul acestuia, au fost identificate patru recipiente care ar fi putut fi folosite pentru provocarea unui incendiu. De asemenea au fost ridicate motocicleta, casca de tip enduro, costumul complet de motociclist și o geantă tip camuflaj.
În baza probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale împotriva bănuitului sub aspectul săvârșirii infracţiunii de distrugere. În urma prezentării în fața instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus luarea măsurii de siguranță a internării medicale provizorii, până la însănătoșirea acestuia.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ