A fost reparat drumul de la Lopătari

0
74

Drumul dintre Lopătari şi Mânzăleşti, grav afectat de alunecările de teren de săptămâna trecută, a fost redat circulaţiei. Echipele de muncitori trimise în zonă au reuşit să repare porţiunea luată de viitură, astfel că tarficul rutier în zonă, se poate desfăşura în condiţii normale. Este o lucrare provizorie, iar autorităţile încearcă să obţină fonduri pentru refacerea completă a drumului.
Locuitorii din zona Loptari- Mânzăleşti pot circula iar pe Drumul judeţean 203K, ce fusese rupt de viituri, în urmă cu o săptămână. Conducerea Consiliului Judeţean a anunţat că drumul a fost reparat, în cele două puncte, grav afecatate de alunecările de teren.
Lucrările efectuate în regim de urgenţă, pentru ca oamenii din zonă să nu aibă de suferit sunt unele provizorii. În perioada următoare, autorităţile judeţene urmează să se adreseze Guvernului pentru a obţine fondurile necesare refacerii integrale a drumului afectat.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean au şi un plan de rezervă pentru Drumul Judeţean 203 K. În cazul în care nu vor fi alocate fonduri guvernamentale, reparaţiile ar urma să fie suportate din fonduri proprii.

Laurenţiu Marinov

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ