A ÎNCEPUT MAREA DEZINFECŢIE

0
183

Primăria municipiului Buzău a demarat, vineri o vastă operaţiune de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor din oraş. Acţiunea, începută în cartierul Dorobanţi, din zona liceului Alexandru Marghiloman, după ce a fost aprobată în Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, a fost coordonată chiar de primarul Constantin Toma. Au fost mobilizaţi angajaţi ai societăţii RER, ai Companiei de Apă şi ai Poliţiei Locale, care au sarcina de a asigura o dezinfecţie totală, până la uşile blocurilor pe fiecare stradă din Buzău.
După cartierul Dorobanţi, echipele de dezinfecţie vor ajunge, pe rând în fiecare zonă a oraşului, în decurs de o săptămână. După aceea dezinfecţia va fi reluată din punctul de pornire. Conducerea Primăriei promite că operaţiunea va continua pe toată perioada stării de urgenţă.
Primarul Constantin Toma face încă o dată apel la buzoieni să stea acasă, în aceaste zile.
Dezinfectarea imobilelor cade în sarcina asociaţiilor de proprietari. Acestea trebuie să asigure igienizarea incintelor de acces şi a scărilor de bloc, pentru ca toate aceste măsuri să ducă, în cele din urmă la oprirea răspândirii coronavirusului.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ