A ÎNCEPUT MUSEUM FEST, EDIŢIA A II-A

0
215

A început ce de-a doua ediţie a Festivalului Muzeelor. La evenimentul organizat de Muzeul Județean participă numeroase muzee din ţară. Pe lângă conceptele expoziţionale prezentate de participanţi, organizatorii aununţă şi premiere.
După experienţa reuşită de anul trecut Muzeul Județean Buzău, organizează cea de-a doua ediţie a Festivalului Muzeelor din România, MuseumFest. Evenimentul se desfăşoară în perioada 10-12 mai. Și în acest an, MuseumFest se bucură de participarea a numeroase muzee naționale, județene și municipal, ai căror manageri au fost prezenţi, vineri la deschiderea festivalului, din amfiteatrul Muzeului Judeţean. De asemenea, ediția din anul 2019 înregistrează şi premiere. Organizatorii de la Muzeul Judeţean Buzău anunţă implementarea conceptului Tech&Culture – prezentare de echipamente tehnice și soluții de ultimă generație menite a fi utilizate în activitatea expozițională a muzeelor.
La Museum Fest sunt prezente cu expoziţii, muzee din ţară care au participat şi la prima ediţie, de anul trecut. Reprezentanţii acestora au remarcat, încă de la deschiderea actualei ediţii, o îmbunătăţire a evenimentului.
Buzoienii sunt aşteptaţi să viziteze expoziţiile de la Muzeul Judeţean până pe 12 mai , când este programată sesiunea de închidere. Accesul la toate evenimentele este gratuit.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ