A ÎNCEPUT VACANŢA

0
38

Elevii şi preşcolarii intră astăzi în vacanţă, urmând să se întoarcă la cursuri în data de 12 februarie, când va începe semestrul al doilea. Tot atunci, elevii de clasa a XII-a încep probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului. Următoarea vacanţă, cea de primăvară, va fi între 31 martie şi 10 aprilie, iar vacanţa de vară începe în 16 iunie şi se încheie în 9 septembrie. Pentru clasele terminale din învăţământul liceal, anul şcolar se încheie în 25 mai, iar pentru clasa a VIII-a, în 8 iunie. Pe12 februarie, când elevii se întorc la şcoală după vacanţa intersemestrială, vor începe şi probele orale pentru prima sesiune a Bacalaureatului, iar examenele scrise se vor desfăşura începând din 25 iunie, conform calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

TRAFIC RESTRICŢIONAT ÎN ZONA INDUSTRIALĂ

Mâine, începând cu ora 9, traficul rutier va fi restricţionat şi deviat în zona Aleea Industriilor, la intersecţia cu str. Aurel Vlaicu, circulaţia urmând a se derula alternativ doar pe un sens de mers. În zonă se acţioneaza pentru a fi îndepărtate conductele dezafectate, cu un pericol ridicat de prăbuşire. Poliţia Locală recomandă conducatorilor auto să respecte indicaţiile agenţilor, din cadrul Serviciului Circulaţie şi Disciplină Rutieră, aflaţi în acea zonă.

ARMĂ, GĂSITĂ LA PERCHIZIŢII

Poliţişti specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat două percheziţii pe raza localităţilor Izvoru Dulce şi Nenciuleşti, la persoane bănuite de deţinerea ilegală a unei arme neletale. În urma percheziţiilor efectuate, la domiciliul unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din Izvoru Dulce a fost identificată o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat, calibrul 4,5 mm, ce era deţinută în mod ilegal. Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Poliţiştii au ridicat arma neletală şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ