A INTRAT ÎN VIGOARE NOUL PLAN TARIFAR LA TRANS BUS

0
773

Începând cu 1 martie a intrat în vigoare noul plan tarifar zonal pentru transportul public.Trans Bus vine cu o nouă ofertă tarifară care o înlocuiește pe cea de până acum şi constă într-un sistem de prețuri pe zone. Vor fi opt zone tarifare, zona unu fiind cea din municipiul Buzău . Cei care vor călători în comunele unde societatea are curse vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunar. În municipiu prețul va rămâne neschimbat.
Conducerea societăţii TransBus susţine că implementarea noului sistem de tarifare va aduce beneficii atât pentru călători cât și pentru operatorul de transport. Sistemul de prețuri pe zone simplifică oferta tarifară a societății de transport în comun. Călătorul care va achiziționa un abonament pe o anumită zonă şi nu va mai fi condiționat de un traseu sau mai multe trasee.
Acestea pot fi achiziționate de la unul din punctele de eliberare bilete și abonamete .
Abonamentele vor avea valabilitate de la 24 de ore până la o lună. Totodată vor fi pachete de călătorii cu o valabilitate de șase luni.
Noul plan tarifar va merge în paralel cu celălalt sistem, pentru o perioadă. Prin aceste oferte călătorul va avea mobilitatate maximă, iar operatorul de transport în comun va avea o imagine mai clară a numărului de pasageri și a orelor de vârf.

Iuliana Sîrbescu/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ