A MURIT ÎN DRUM SPRE RUGĂCIUNE

0
393

O femeie de 50 de ani, din Buzău, şi-a găsit sfârşitul pe drumul spre rugăciune. Femeia, se pare că era cu un grup care urca la Mânăstirea Cetăţuia Negru Vodă din județul Argeș, când a căzut în gol de la o înălțime de peste 100 de metri. Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiți să declare decesul. Polițiștii din Câmpulung au demarat cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.
Femeia, originară din Buzău, venise în zona Muscel special pentru a se ruga la mănăstirea Cetățuia. Era împreună cu fratele său și alți doi prieteni. Au urcat drumul anevoios și s-au rugat la lăcașul de cult, apoi au început să coboare. Pentru că era supraponderală, se deplasa mai greu și a rămas în urmă. Nu a apucat să coboare mult pentru că în dreptul unui perete de piatră i-a venit rău și a căzut în gol, printre stânci și copaci, de la o înălțime de aproape 100 de metri. Cunoștințele cu care venise au auzit zgomotul făcut în urma căzăturii și au constatat cu stupoare că era vorba despre aceasta. Atunci au sunat la 112, crezând că mai pot să o salveze. La fața locului a ajuns un echipaj de ambulanță, dar din păcate cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Pentru a fi scoasă din zona stâncoasă și adusă la drum, a fost nevoie de intervenția pompierilor, jandarmilor montani și a salvamontiștilor câmpulungeni.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a avut loc tragicul accident. Trupul neînsuflețit al buzoiencei a fost preluat de reprezentanții Institutului de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. Abia atunci se va vedea dacă femeia a sfârșit în urma impactului sau a fost vorba despre o cauză medicală.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ