A VRUT SĂ ÎȘI IA ZILELE! Un tânăr de 20 de ani s-a înjunghiat

0
56

Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a vrut să si încheie socotelile cu viata. Băiatul s-a închis într-o clădire dezafectată din comuna Unguriu si si-a tăiat gâtul. Când a simtit că îl lasă puterile a cerut ajutorul localnicilor din zonă. Acesta spune că depresia l-a împins către gestul nebunesc.
Tânărul de 20 de ani nu a lăsat o vorbă cunoscuților și a plecat duminică la prânz de acasă, cu planul său bine fixat în minte. A mers într-o clădire veche și abandonată din Unguriu, iar acolo, cu un cuțit cu lamă lată, a încercat să își taie gâtul.
Sleit de puteri, dar și cu dureri insuportabile, tânărul s-a târât în curtea imobilului și a cerut ajutorul localnicilor din zonă. Aceștia au sunat la 112, iar o ambulanță a venit să îi acorde ajutor.
Se pare că bărbatul nu este la prima tentativă de suicid, iar ceea ce îl macină de multă vreme ar fi o depresie pe care nu reușește să o depășească.
Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Buzău unde a rămas internat pentru a primi îngrjiri medicale, urmând să fie transferat la Spitalul Săpoca, unde va fi supus unei expertize psihiatrice.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ