A VRUT SĂ-ȘI DEA FOC ÎN FAȚA PRIMARULUI! FEMEIE DISPERATĂ DIN CAUZA SITUAȚIEI LOCATIVE

0
271

În şedinţa Consiliului Local Municipal din octombrie, aleşii locali au aprobat atribuirea unui spaţiu locativ de pe strada Verii, unei familii evacuate dintr-o clădire revendicată de arhiepiscopie situată pe strada Aurorei. A apărut însă o problemă, întrucât cele două camere atribuite noii familii au fost modernizate de un alt chiriaș. Neluţa Doniga a primit spațiul respectiv printr-o înțelegere verbală iar femeia a investit bani în recondiţionarea camerelor.
Din clm 27 octombrie cauta imaginea cu doniga, o femeie incadrata intre un barbat si o alta femeie, are un guler de blana, inainte sau dupa ce vb apostu
Primăria nu a ţinut cont de înţelegere întrucît nu a avut un substrat legal şi a atribuit spaţiul locativ familiei Barangă. Ieri, Neluţa Doniga a mers în audienţă la primarul Constantin Toma şi într-un gest inconştient, înarmată cu o sticlă de benzină şi două brichete, a ameninţat că îşi dă foc. În momentul în care a văzut femeia agitată, primarul, fără să știe ce anume era în stică, i-a recomandat unei colaboratoare să îi dea să bea puțin suc pentru a se linişti.
Femeia a fost ulterior scoasă din birou şi din antecameră de către angajaţii secretariatului şi de poliţiştii locali sosiţi între timp la faţa locului. Primarul Constantin Toma spune că înţelegerea pe care Neluţa Doniga a avut-o cu şeful de la Spaţiul Locativ ar fi fost de fapt o şpagă.
Constantin Toma a mai explicat că femeia îşi va primii banii investiţi în spaţiul locativ recondiţionat.
Acum, Neluţa Doniga a rămas să locuiască într-o singură cameră din imobilul de pe Verii împreună cu cei doi copii, băiat şi fată. Femeia a fost dată pe mîna poliţiei care a transportat-o la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ