A7 ar reduce accidentele de pe DN2 E85

0
26

Accidente cumplite pe drumul morții
În weekend, un copil de doar 2 ani și-a pierdut viața în urma unui accident de circulație pe DN2 E 85, în dreptul localității Căldărușanca. Alături de el un alt șofer de 54 de ani a decedat ca urmare a impactului dintre trei autovehicule. De asemenea, mai multe persoane au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri. Drumul Național 2 E 85 rămâne astfel unul dintre cele mai periculoase din țară, aminteau recent reprezentanții Asociației Victimelor Accidentelor de Circulație din România.
Realizarea autostrăzii A7 Ploiești-Buzău-Pașcani ar reduce considerabil numărul de accidente de circulație, calea rutieră urmând să preia o bună parte din traficul de pe DN2 E85. Chiar reprezentanții Guvernului prezenți în urmă cu câteva zile la Buzău, cu ocazia semnării contractelor pentru executarea A7 aminteau de necesitatea unei autostrăzi în estul României.
Zeci de accidente de circulație se produc anual pe DN2 E85, o bună parte dintre ele cu consecințe deosebit de grave. După accidentul mortal de la Căldărușanca, un altul a avut loc tot pe DN2 E 85 în dreptul localității Spătaru.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ